over

Over Esther

Het gezicht achter boost4body is Esther van Berkel.
Jouw personal assistant in business.

De kracht van boost4body is jou assisteren, adviseren en ondersteunen op managementniveau daar waar nodig. Ik spring in op plekken waar tijdelijk gaten vallen. Denk aan bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, ziekte, vakantie of extra drukke periodes. Reorganisaties, het opstarten van een nieuw bedrijf of nieuwe takken binnen het bedrijf. Organiseren van beurzen, evenementen of tijdelijke extra activiteiten. Tevens inzetbaar als gastvrouw tijdens deze evenementen. Ook op het gebied van social media ben ik van alle markten thuis.

Mijn in 25 jaar opgedane werkervaring, in allerlei branches op allerlei niveaus in het bedrijfsleven, bieden jou tevens een prettige sparringpartner tijdens onze gesprekken en samenwerking.

Mijn doel is managers extra ruimte te creƫren, zodat ze tijd hebben voor hun eigen taken en verantwoordelijkheden. Motto: schoenmaker blijf bij je leest!
Samen doel bepalen en resultaat behalen.

Kwaliteit staat bij boost4body hoog in het vaandel. Ik ben vakgericht opgeleid, ervaren en nieuwe ontwikkelingen en trends worden op de voet gevolgd.

Een unieke combinatie van personal trainer/lifestyle coach (health) en personal assistant is ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Mijn droom is nu werkelijkheid geworden. Ik volg mijn hart en dit geeft mij de positieve drive om boost4body tot een succes te maken.
Jou helpen is mijn passie!

Geef jouw bedrijf een boost en schakel mij in als jouw personal assistant.

linkedin Klik op het icoon voor mijn c.v.