over

Over Esther

Het gezicht achter boost4body is Esther van Berkel.
Jouw personal trainer/lifestylecoach: advies, training en coaching voor
een fit en gezond lichaam.

De kracht van boost4body is jou inspireren, stimuleren en motiveren om samen de vooropgestelde doelen te realiseren. Als personal trainer/lifestylecoach op
het gebied van health, maar ook als personal assistant op het gebied van business. Een combinatie van beiden is uiteraard ook mogelijk.

Mijn in 25 jaar opgedane werkervaring, in allerlei branches op allerlei niveaus in het bedrijfsleven, bieden jou tevens nog een prettige sparringpartner tijdens onze trainingssessies.

Mijn droom is nu werkelijkheid geworden. Ik volg mijn hart en dit geeft mij de positieve drive om boost4body tot een succes te maken.
Jou helpen is mijn passie!

Mijn doel is mensen blij en gelukkig maken met een fit en verzorgd lichaam.
Geen tijdelijke oplossing, maar het oppakken van een nieuwe levensstijl. Geen ingewikkelde beweeg- en voedingsschema's. Gewoon effectieve, leuke trainingen afgestemd op jouw interesses en doelen. Goed voedingsadvies, gericht op de dingen die je juist wel mag eten! Goed bewegen en lekker en gezond eten, alles met mate.

Gemakkelijk in te passen in je dagelijks leven!

Kwaliteit staat bij boost4body hoog in het vaandel. Ik ben vakgericht opgeleid, ervaren en nieuwe ontwikkelingen en trends worden op de voet gevolgd.

Geef jouw levensstijl een boost en schakel mij in als jouw lifestylecoach.linkedin Klik op het icoon voor mijn c.v.